Presentp åse

Det var så roligt att göra värdinnegåvan att jag fick lov att göra en till. Denna gjorde jag efter mall från Waltzing mouse de har flera gratismallar som man kan ta hem och helt uuuunderbara stämplar. Jag har använt papper från Stampin' Up.

Den här påsen har jättefin form tycker jag!

Stämpeln kommer från PMS. Självklart ska påsen innehålla nåt lika sött som mottagaren ;) Jag satt en fin ros på en brun blomma på en virkad blomma. Sen två löv och en bandstump och så är det fäst på en spellbinders, label 9.

Baksidan. Jag råkade lägga påsen på lite kladdså jag fick ta och färga in de embossade blommorna så att det inte syntes så mycket. Vet inte omd et blev bättre av det, men det är ju framsidan som ska synas ändå ;)

Posted by Picasa

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

2 thoughts on “Presentp åse

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s