Har lekt Tim Holtz

Vad gör man då när man fått tassarna på en hel hög med distresser då? Jo, man gör en tag såklart. Jag tänkte att jag skulle lådsas vara Timpan och då är det ju det man ska göra tror jag. Tyckte att den blev rätt fin :)

Lite suddig bild men jag ville visa den fina stämpeln från PMS.

Nu har jag märkt upp alla dynorna också. Fel väg. Så jag börjar om på andra sidan imorgon ;) Men nu ska jag leka vidare lite! Såååå skoj! Och ännu roligare när jag fått så många fina kommentarer också, det gör mig jätteglad! Faktiskt så glad att jag klurar lite på en överaskning. Jag ska klura vidare lite… Efter jag stämplat lite till såklart!

Posted by Picasa

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s