Kolla vad som trillade ned i l åddan!

Mina ääääälsklingar! Som jag har väntat på er :) 36 st fina distressdynor fyndade på Ebay trillade ned i lådan idag. Gissa vem som är lycklig som få! Dessutom handlade jag en ink blending tool och några extra dynor till den på mellandagsrea och de kom också idag. Vilken timing. Nu har jag suttit och märkt upp och provstämplat nästan alla dynorna innan ungarna ledsnade på pysslandet för idag. Insåg dock att jag klistrat alla lapparna fel väg eftersom de ju ska stå upp och ned. Nåja, jag kan tänka mig att göra nya lappar och sätta åt andra hållet när jag är klar med dessa. Så kan jag förvara dem åt vilket håll jag vill och ändå se vad de heter. Det blir sååå fiiint! Nu ska jag bara hitta på några spännande projekt med dem också.

Är det förresten nån som vet vad man gör med en dyna som lossnat från plasten? Orkar ju inte bråka om det när de åkt hela vägen från USA liksom. Går det att limma på nåt sätt? Med vad? Jag kletade på lite glossy accent under och tryckte fast, orkade inte vänta och se om det fastnade. Det mesta fastnar ju med glossy men det är ju liksom blött så det kanske inte funkar då. Får kolla läget senare.

Gillar ni nya designen förresten? Jag har knåpat ihop headern helt själv. Jag brukar få utbrott av att försöka göra något annat än fotoredigering i PS men jag tyckte den blev halvt ok iaf. Tyckte det blev rätt trevligt efter min renovering, vad tycker ni?

Posted by Picasa

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

6 thoughts on “Kolla vad som trillade ned i l åddan!

  1. Åååh, så fint det blivit här i bloggen!! Och vilket paket då!!! Jösses, alla dynorna på en gång. Jag skulle nog limma med smältlim, tror det är det enda som håller.Måste komma ihåg att kika in i morgon med, så jag får se nya pysselrummet!!!

    Like

  2. Wooooooooow, vilket paket! :-)Trodde du var trött på att kladda med färg jag, efter att ha målat pysselrummet 4 ggr! :-DBloggen är jättefin och känns verkligen som du! Lyckat!

    Like

  3. Headern är ju jättesnygg!Än så länge har inga distressdynor trillat loss men på mina Cat's Eye (chalk) så kletar jag lite Scrappy Glue och trycker dit dynan igen. Efter en stund så sitter den som berget :D

    Like

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s