Nu b örjar det bli färdigt!

Jag har ju jobbat med att få ordning i nya pysselrummet. Jag måste säga att det faktiskt ble jättebra till slut! Vi kommer att byta ut borden mot en bänkskiva som går runt tre väggar på rummet sen. Då får maken också plats men eftersom det inte gick att möblera med skänken i rummet så fick datorn stanna i gästrummet så länge. Jag kommer ju att piffa lite mer sen, just nu har vi inte ens gardiner uppe. Jag ska sätta upp lite tavellister så att mina och barnens konstverk kan få plats att synas. Nog babblat, nu kommer bilderna :)
Här är mitt skrivbord. Eller det är två skrivbord som vi ställt ihop. Massor av bordsyta, något jag inte varit bortskämd med innan!
Två minibyråer från Rusta sväljer lite småskräp och mindre verktyg. De är ju jättefina och dessutom kostade de mig 20 kr ;) Jag fick nämligen tillbaks pengarna för väggfärgen eftersom jag fick måla fyra (!) varv innan det täckte ordentligt. Ovanför hänger en liten hylla från Elfas garderobssystem. Praktisk för stickles och andra småflaskor. Inte dyra heller så man kan köpa flera när det behövs :)
Här har jag hängt en annan Elfa-grej. Ett hyllplan som jag kan hänga s-krokar på och fästa det jag vill ha nära till hands som mina spellbinders och annat. På en krok på väggen hänger embossingfönen så att den är lätt att komma åt. I ett tandborstställ har jag några penslar, där kan de stå och torka när jag använt dem.
En sortimentsbyrå tror jag det här är. Köpt på Clas Ohlsson för många år sen, förut hade jag mitt smink i den. Sen fick jag barn och nu ryms mitt smink på mycket mindre yta ;) Här har jag några lådor innehållande punchar, blommor och färdiga kort också. En sån bärbar torkybehållare är jättebra att ha nära till hands. I pärmen har jag stämplar. I den röda lådan har jag skumtomtar, andra lådan sen jul. Mycket viktigt att ha godis nära till hands!
Här är syhörnan. Den smarta lilla väskan har jag fått av min DT-mamma. Tänk, jag hade aldrig kommit på att jag behövde den annars, men den är verkligen praktisk! I väskan har jag stora tejprullar och embossingfoldrar och annat smått och gott. Superbra väska när man vill plocka med sig lite grejor när man ska iväg också, men jag tycker att den funkar bra som förvaring också. Jag vill gärna ha allt nära till hands och kunna plocka fram hela väskan/lådan med en hand. Sen har jag ett par små högtalare som jag kopplar till laptopen när jag har med den ned och här poppar jag med iPhonen. Lite musik är trevligt!
Denna hurts har maken snickrat ihop av två sängbord. jag tror att det kan finnas en hurts som ser ut precis såhär på IKEA. Men det är ju bra att kunna använda det man har så detta blev perfekt!
I översta lådan har jag lite fler stämplar, stämpeldynor, EP och sånt. De andra är det mest kaos i just nu så de visar jag inte ;)
Här är barnens hörn. Här pysslar de med allt möjligt skoj och det blir inte mer städat än såhär. Hurtsen på
sidan hade bara en låda men maken tog vår andra hurst och flyttade lådan till denna så då sväljer den lite mer. Under ryms mappar med plats för konstverken som de framställer.
Här har hundarna en gosig fåtölj att softa i. De har egentligen en korg under mitt skrivbord men där är det mest barnen som leker ;)
Titta riiiiktigt noga så ser ni att det faktiskt är två hundar här… Eller två nosar iaf…
Här har vi vår avlagda xbox så att ungarna kan kolla lite på film när de blir trötta på att pyssla. Konstigt att mamman är såååå mycket uthålligare än dem ;)
Min fina pappersförvaring och en korg med trämonterade stämplar. Inte helt praktiskt. Kanske jag ska önska mig en mappvagn i födelsedagspresent?
Ja, så ser det ut här just nu. Jag flyttar runt lite saker för att det ska bli smidigt men är rätt nöjd med hur det blivit. Jag har fortfarande lite grejor i en garderob i gästrummet men de ska också få flytta in när vi fått ordning i garderoberna i pysselrummet. Måste även komma på nåt smart för spillpapper, jag vet inte alls vad jag ska göra av dem! Och så kommer jag att fixa en hylla till mina distresser som förhoppnningsvis hittar hem till mig under nästa vecka.
Det var nog världens längsta blogginlägg. Jag har dessutom börjat om en gång då blogger slarvade bort allt.

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

8 thoughts on “Nu b örjar det bli färdigt!

  1. Åh va fint det har blivit! Kanske något du kan dela med dig av på SS framsida, du kan väl maila mig i sf så jag kan ta med det vid tillfälle? emmeli at steinwall .se ♥ Emmeli

    Like

  2. Hej! Jättefint rum. Har själv fotat min hörna och skulle lägga upp på SS då jag såg ditt inlägg. Vad skönt det måste vara med ett så stort bord! Och de där byrårna är ju såååå fina, hade jag haft plats så…Kram

    Like

  3. Vilket mysigt arbetsrum du fått till! Själv håller jag till i matsalen. Visserligen är bordet jättestort och vi äter inte där så ofta, men det skulle vara så skönt att kunna ha ett fast pysselbord, där man kan ha allt lite mer framme.

    Like

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s