Sweet birthday

Jag gjorde ett kort till Pysselmyrans veckoutmaning. Temat var att sy på sitt alster och det är ju helt min grej. Jag har gjort ett födelsedagskort som är väldigt rosa. Bakgrunden är körd i en embossingfolder och så har jag sytt fast den på en fotomatta med vit söm för lite kontrast.

Jag har skurit ut stämpeln (från PMS, visst är den söt?) med spellbinders label 4, sen har motivet fått en ram som jag skurit ut med två labels 4-dies och sedan monterat med 3d-kuddar. Ett par rosa blingpärlor på kanterna och ett enkelt steksnöre (man tager vad man haver, masssor av meter för inga pengar alls) lindat tre varv. Se har jag färgat in rosorna lite med samma färg som jag stämplat med (worn lipstick) för att de skulle matcha lite bättre och fäst dem med glossy accent. Nytt favoritlim för att fästa dekorationer!

Kortet har ett inbyggt bokmärke som man kan riva loss. Det är gjort på samma sätt som utsidan, fast utan halvpärlor så det inte blir för bulkigt.

Ärligt talat skulle jag gärna behålla detta kort, det är ännu finare i verkligheten! Jag tror faktiskt att det är mitt favoritkort av alla de jag gjort hittills. Men det har en uttänkt mottagare och för att inte falla för frestelsen att behålla det så har jag redan dekorerat och skrivit i insidan ;) Annars hade det nog hamnat på väggen istället.

Posted by Picasa

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

5 thoughts on “Sweet birthday

  1. Jättefint kort!Angående det du skrev hos mej, tack för det förresten, så har jag gjort ett sånt där kort tidigare, sen var det nån som fick syn på det och ville ha "ett likadant" så kanske är det hos mej du har sett det förut? *S*Kram!

    Like

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s