Vildas nya st ämplar

För ett tag sen såg jag en video från Splitcoast Stampers där de gjorde ett swinging Z-fold card. Det såg så kul ut så jag liftade det kortet hejdlöst. Liiiite pilligt men det gillar jag ju! Passade på att inviga Vildas nya svenska texter. De passade finfint. undrar om detta inte är de första svenska texter jag använt, hittar sällan nåt jag gillar. En liten knapp håller kortets del på plats, det vill liksom öppna sig annars.

Här är kortet öppet. En liten lapp där man kan skriva en hälsning. Önskar är också från Vilda men sirlsen är delar av ett träd frå PMS som är jäääättefint. Och jääääättestort. Så stort att det inte passar på någon av mina plexiklossar. Men det passar till swirls också.

Jag vill nästan inte förstöra fina rutan med min handstil ;)

Visste inte riktigt vad jag skulle sätta här så det fick bli lite swirls med glossy på och en slända.

Så här vecklar man ut det och så svingar liksom mittdelen utåt… Och här får ni videon om nån annan blir sugen.

Posted by Picasa

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

8 thoughts on “Vildas nya st ämplar

  1. Hej!Nu har sjuksköterskan landat hos mej för lite semester… eller… nä, hon ska nog få jobba lite också! *S*Men hon kom precis lagom tills jag skulle åka iväg, så jag bara installerade henne hemma hos mej, så får hon klara sej där tills imorgon när jag kommer hem. Jag visade henne gästsängen och mat finns i kylskåpet, så det går ingen nöd på henne.Hon kommer tillbaka snart.Kram! Och 1000 TACK!

    Like

  2. himla himla snyggt!!! Som Cornelia skriver, vad fint din maskin syr, eller det är ju du..men min är också sådär ojämn. Vad gulligt av dig att sätta ut videon också, för detta kort vill nog många göra.

    Like

  3. Åh, du menade ett sånt kort!Det är ju alldeles fantastiskt vackert! Och vilken bra symaskin du har. Min syr så otroligt fult i papper, hoppar över stygn och bär sej åt… så jag syr sällan på mina alster, trots att jag tycker att det är så snyggt!

    Like

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s