En monsterkul f ödelsedag

Min vän har en kreativ liten tjej som råkar fylla år samma dag som jag. Jag gör mitt bästa för att dra ned henne i pysselträsket. Förra året gav jag henne garn, virknålar och en bok om att virka amigurumis. I julas fick hon ett paket med grejor för att göra egna kort. Får se vad jag hittar på till hennes födelsedag. Men kortet är klart i vart fall. Hon får ett sött monsterkort men hälsningen: Ha en monsterkul födelsedag!

Småmonstren och knapparna har jag målat med perfect pearls blandat med vatten, de är superskimrande! Jag skrev ut hälsningen på OH-film och fäste ett par akryldroppar på för att dölja klistret under.

Hihi, han är bar fööööör söt! Han har glossy accent på ögonen. Eyeletsen har jag färgat med promarkers och embossat med glitterembossing för att de skulle passa till resten av kortet. Det syns lite dåligt på bild men jag har färgat in bakgrunden lite med rosa distressdyna efter kanterna.

Posted by Picasa

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

5 thoughts on “En monsterkul f ödelsedag

  1. Men gud så fina kort du gör!! Kul att se!"Min" Slice kommer ju hamna i ett bra hem, det ser jag det! Skickar den vilken dag som helst!Kram på dig!Ulrika

    Like

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s