Thinking of you

Förra veckan var jag med i Pysselmyrans veckoutmanig och vet ni vad? Jag vann! Så roligt för jag vinner ju aldrig nåt. Men jag vill såklart vara med och tävla denna vecka också för nu var det en riktigt rolig utmaning. Man skulle stämpla utan att färglägga. Jag valde Stampin' Up stämplar som heter trendy trees. De är liksom tvådelade så det är en separat krona och en stam till. Jag matchade träden med pappret som hade löv i samma form som trädet jag valde. Kortet tog en halv evighet att göra, varje gång jag började med nåt blev jag avbruten och fast jag hade i huvudet hur det skulle se ut tog det tre dagar att få det klart. Puh!

Här syns stämplarna lite bättre. Jag tycker att de är hemskt söta och använde ett annat av träden till tackkorten efter vårt bröllop. Jag kanske skulle skicka ut dem också, vi gifte ju oss i maj och snart har det gått ett heeelt år och korten ligger fortfarande i sin låda och väntar på att bli skickade…

Jag hittade världens finaste knapp i gömmorna, den var trekantig och jag tyckte att formen passade med träden och löven. En liten vimpel fick rymma en liten hälsning. Den är också från Trendy Trees.

Nu har jag riktigt härlig fredagskänsla och det somm skulle göra min dag heeeeelt perfekt skulle vara om jag fick sms om att jag kan hämta min Slice på paketutlämningen. Då kan jag testköra den hela helgen, nästa vecka är det så mycket annat som ska göras så jag har inte jättemycket tid att leka med den.

Ha en härlig helg fylld med massor av pyssel! Jag ska försöka våga mig på en LO tänkte jag, men det är ju inte min starka sida så vi får se om jag bangar ;)

Posted by Picasa

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

2 thoughts on “Thinking of you

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s