Jag har inte övergett er ;)

Jag har varit lite dålig på att uppdatera bloggen nu. Jag har varit iväg till Stockholm en sväng och även hunnit med att vara jätteförkyld. Dessutom har jag börjat blogga i CiLi in Papers blogg på torsdagarna så energin har gått till att få DT-alstrerna färdiga. Men nu kommer snart våren och med den lite ljus och energi hoppas jag. Men för er som inte sett vad jag bloggat på CiLi så kan ni kolla lite här. Men jag tycker att ni ska titta in där så får ni läsa mer. Och missa inte bloggcandyn, man kan vinna massor av härlig förvaring och verktyg!

Detta var veckans DT-alster. Jag har gjort en vacker bakgrund med Perfect Pearl och OH-plast. Vill ni veta hur jag gjort får ni allt pallra er över till CiLi-bloggen ;)

Cosmo Cricket och October Afternoon, kan det bli bättre?

Detta var förra torsdagens alster. På CiLi-bloggen finns en tutorial på hur man förvandlar ett vanligt kuvert till en fin presentpåse.

Baksidan. Mmmmm…. Kaffe… Tror allt att det är dags för en kopp! Det kommer mer här i bloggen nu när jag frisknat till. Har en låååång lista på projekt som jag ska ta och beta av nu. Kan lova att det blir en del födelsedagskort framöver, många födelsedagsbarn i februari. Inklusive jag själv och min vilda dotter :) Ska nog experimentera med washitejpen som jag hittade på Moderna Muséet i Stockholm. Jag fick även de sista 6 böckerna i Sookie Stackhouseserien i tidig födelsedagspresent. Måste erkänna att jag är smått beroende så när jag tänkt scrappa har jag istället läst och läst och läst. Vet inte om jag mer önskar att serien tar slut nån gång eller att den ska räcka resten av livet så jag alltid har en härlig bok att gräva ned mig i ;)

Posted by Picasa

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

One thought on “Jag har inte övergett er ;)

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s