Award :)

Jag har fått min allra första award. Jag fick den av Lisa-Olsi som gör jättefina kort och även har utmaningar i sin blogg. Jag hittade även underbart söta katter hos henne, såna har jag aldrig sett innan :) Så ta och titta in där en sväng innan ni knatar vidare till de tjejer som jag vill skicka vidare awarden till.

Awarden kommer med instruktioner om att skicka den vidare till 3-5 bloggare som jag tycker förtjänar den. Det va ju jättesvårt, jag följer ju massor med bloggar och alla förtjänar den. Men jag ska ändå välja ut några som ska få den. Så jag skickar awarden till:
Lillnettan som alltid gör mig glad med sina vackra alster.
Scraplinda som är fantastiskt påhittig och inspirerande.
NHL som är en riktig glädjespridare.
Terés som gör vackra saker och är en liten solstråle.
Cornelia som gör massor av roliga saker och alltid är glad och hjälpsam.
Stephi som är galet kreativ och alltid har tid att lämna en kommentar.
OK, det blev 6 st men det var nog svårt. Det känns som om det finns många fler som skulle ha denna award men jag nöjer mig med att fuska lite.
Idag ska jag pyssla hela långa dagen har jag bestämt. Hoppas inspirationen också vill infinna sig :) Ha en bra helg nu!
EDIT: Nähäpp, det blir inte alls att pyssla hela dagen. Dottern bestämde sig för att det var länge sen vi lappade ihop nån av ungarna så hon slängde sig med huvudet före i elementet. Dagen tillbringas alltså på akuten med huvudlagning på schemat istället. Ingen fara, hon springer och busar igen medan vi väntar på att sjukvårdsrådgivningen ska återkomma om vart vi ska åka och tejpa/sy… Seriöst, ni skulle garva om ni såg våra bilder från viktiga högtider ;) Midsommar: dottern har stort plåster på ögonbrynet efter närkontakt med soffbordet. Dottern fyller 1: Sonen har stort plåster på hakan efter att ha slagit upp den på dagis. Vårt bröllop: Sonen har tejpat ögonbryn efter närkontakt med samma soffbord. Dottern fyller tre om några dagar…

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

6 thoughts on “Award :)

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s