Ett kort med extra allt ;)

Min vilda och galna dotter fyller 3 här i dagarna. Ja, samma dotter som just sprang in i elementet. Hon mår finfint förresten men bulan börjar bli rätt stor. Vi har fått tid att limma såret senare idag så jag ägnar mig åt pysselterapi för att lugna nerverna. Detta kort är nog kanske det fulaste jag jort, haha, me jag tror att unga damen kommer att älska det. Jag fick hjälp av hennes storebror som sa vad kortet skulle innehålla (rosa, gul, glitter, kissemissar, stjärnor, hjärtan…) så det blev helt enkelt ett kort med extra allt :D Det gör nästan ont i ögonen att titta på det men sonen säger att hon kommer att älska det för det är så vackert! (ja, det var hans ord, inte mina).

Tre kissemissar från vilda stamps får man när man fyller tre. En väldigt glittrig blomma på en glittrig stjärna. Glittriga bokstäver och bokstäver med hjärtan på… Tassavtrycken är en stämpel från panduro. Bakgrunden är från en paperstack från Sassafras som heter Count me in, den är perfekt för barnkort. Jag hatar att göra barnkort för övrigt. Det är typ det svåraste som finns… Men huvudsaken är att unga damen är nöjd. Nu ska jag påbörja ett kort till hennes lillkusin som är två timmar yngre.

Posted by Picasa

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

2 thoughts on “Ett kort med extra allt ;)

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s