En till 3- åring

Lillkusin John fyller tre år två timmar efter min dotter. Han måste ju också få ett kort. Hans är lite mindre hysteriskt ;) Jag liftade designen med avrivet hörn med en liten filur som tittade fram från en amerikansk blogg jag läste häromdagen. Kan inte för mitt liv minnas vilken, kommer jag på det ska jag länka till den.

Som jag älskar Doodle Factory-monstren. Man kan använda dem till allt nästan :) Söta små typer! Denna lilla filur har fått glossy på ögon och hår.

Detta har jag glömt att blogga. Förra veckan trillade dessa fina stämplar ned i lådan. Det är min vinst i Pysselmyrans veckoutmaning. Jättefina stämplar! Favoriten är födelsedagsstämpeln, såna kan man inte ha för många av!

Idag har det också trillat ned ett brev i lådan. Det är stämplat i Västerås och får inte öppnas före den 10e. Eftersom jag inte tror att jag känner nån i Västerås misstänker jag att det är mitt första kort från födelsedagkedjan som jag är med i. Jag är sååååå galet nyfiken :D Men jag har inte öppnat det… Än… ;)

Posted by Picasa

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

3 thoughts on “En till 3- åring

  1. GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!!!!!!!Hoppas det blir en bra dag med många paket ;););) och 16 kort i brevlådan från kedjan…..Ha en mycke bra dag önskar jag, Bimsan, till dig.Kramen, BI

    Like

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s