Receptkort och f ödelsedag!

Jag är med i en storkoksswapp på SS och här är mitt kort som jag gjorde. Det är en enkel och mumsig köttgryta. Om ni knatar över till CiLi in Papers blogg så får ni se kortet igen men med tips på ett bra redskap för att välja fina färgkombinationer som bonus.

Nu har jag fått, och öppnat, fem otroligt vackra kort från födelsedagskedjan jag är med i. Postis har ju inte kommit än idag så det lär ju trilla ned fler i lådan senare. Jag är verkligen superglad över de fina korten och ett par små presenter som också kom i kuverten. Jag ska blogga dem senare när alla har kommit men jag ville bara berätta hur kul det är att få alla dessa kort! Jag är jättenyfiken på vad som dyker upp i lådan senare idag :) Eftersom jag redan fått de flesta av mina presenter i förskott detta år (har varit till Stockholm och tjuvfirat) så är det extra roligt att veta att det kommer så mycket roligt i brevlådan! Tack till Kim, Catharina, Bimsan, Inga och Erica. ni fögyllde verkligen min morgon! Lite extra roligt att få sprida ut öppnandet över dagen så har jag nåt att gära i eftermiddag när posten kommit också :D Jag har varit och köpt en enooooorm smörgåstårta att fira med i kväll tillsammans med familjen och svärmor som är på besök. Helt enkelt en toppenfödelsedag idag! tack för alla gratulationer och en stooooor kram till er alla!

Posted by Picasa

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

3 thoughts on “Receptkort och f ödelsedag!

  1. STORT VARMT GRATTIS till dig! Vad spännande att få så många kort i brevlådan :))Varmt tack för dina gratulationer till att jag blivit mormor! :)))Trevlig Helg!Kramis

    Like

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s