Jag har f ått några kort….

Jag är med i en födelsedagskedja där vi skickar kort till varandra när vi fyller år. Så, nu i dagarna har postis förtjänat sin lön bara på min låda. Eftersom dottern fyller år imorgon har han även lämnat en stor hög med paket på bron, väldigt snällt så slappa jag åka och hämta :) Jag blev helt överväldigad av alla vackra kort som jag fått och därför ville jag lägga in en bild på varje kort. Jag vet att det kommer ett kort efter helgen också, så jag ska ta en bild på min byrå med alla korten uppställda sen så ni får se hur många det är! Men nu kommer bilder på alla fina kort vart för sig. Eftersom datorn bara vill lägga upp fyra bilder i taget så får ni några inlägg på rad nu. Tack så jättemycket tjejer (om ni kollar in här), jag är jätteglad och inspirerad av era alster! Och jag fick en del små presenter också som gjorde mig ännu gladare! Stor kram till er alla och jag hoppas ni blir lika glada på era födelsedagar! Nog pladdrat, nu kommer bilderna!

Gunilla har skickat detta jättesöta kort. Stämpeln är superfin! Och massor av smått och gott fick jag i kuvertet också, jätteroligt!

Det här kortet kommer inte från kedjan utan från min födelsedagskompis Emilie som fyller samma dag som jag. Hon fyllde 8 år och har nog virkat eller flätat tofsen på kortet själv och gjort detta fina kort åt mig. Är hon inte duktig?

Här är insidan, med en bild på en hund som ser ut precis som vår Gimli :) Hur fint var inte detta??? Jag har lagt en ruta över en lapp med hennes adress om ni undrar vad det vita i hörnet är ;)

Det här kortet kommer från Pernilla. Hon fyller faktiskt år idag så förhoppningsvis har hon lika många fina kort att öppna idag. Vilken underbart söt Magnolia och blingstenarna i kryssen syns inte så bra på bilden men de gjorde kortet blingigt och fint! Grattis på födelsedagen Pernilla, hoppas din dag är lika härlig som min var!

Posted by Picasa

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

One thought on “Jag har f ått några kort….

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s