…och ännu fler kort…

Såna här kort önskar jag att jag kunde göra själv. Det glimrar och glittrar galet mycket och så massor av vackra dekos. Sååååå fint! Och så fick jag några söta vintage-tags också som jag ser fram emot att använda. Kanske jag gör mitt första vintagekort? Jag blev allt bra sugen! Kortet kommer från Britt-Inger :)

Carina har skickat det här fina blomsterkortet. Jag älskar verkligen embossingpulvret, det glittar jätteguldigt och fint. Har aldrig sett sånt innan. Blommorna är också ljuvliga. Men vänta, kolla insidan!

En jättefin muffins! Och drar man i jordgubben så är det toppen på en tag med en hälsning på. Hur fiffigt som helst! Jag är helimpad :)

Det här kortet borde jag också fotat insidan på. Det är så vackert stämplat i hörnen. Men jag missade det när jag hade kameran framme så ni får tro mig när jag säger det. Men framsidan är såklart ännu vackrare. Rosorna glittrar så fint och det finns massor av fina detaljer Och damen är fantastiskt vacker :) Det är Catharina som gjort det fina kortet.

Posted by Picasa

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s