…och s å några till!

Kim har skickat det här fina Magnoliakortet. Bokstäverna är så fina och kortet är underbart färgglatt! Sen fick jag så söta dekos också i kuvertet, robotarna är jätteroliga!

Här är ett färgglatt och fint kort av Johanna. Stämpeln är sååååå söt! Blomman glittrar också och är lite halvgenomskinlig. Jättefint!

Det här kortet kommer från Mia, så fantastiskt fint :) Kolla grejen i mitten av pappersblomman, den är superfin! Färgerna passar så fint ihop också. Sen fick jag ju massor av mums i brevet också. Till och med en fin stämpel till mig som är stämpeltok och chipboardfigurerna var superfina! Perfekt :)

DEt sista kortet som kom fram innan helgen var det här ljuvliga blomsterkortet. Så fint papper! Det kommer från Anna/Hozzan. Och kolla vilka vackra fjärilsbrads jag fick, har aldrig sett så fina! Lite blommor och ett blomsterband fick jag också, så nu kanske jag kan sätta ihop ett blomsterkort jag med.

Ja, nu har jag nästan helt slut superlativ för idag ;) Men kan ni fatta hur glad man blir när man får så här mycket vackert på en gång. Jag rekommenderar verkligen en födelsedagskedja, för det är superkul. Jag ska lägga upp de kort som kommer efter helgen också senare. Jag tycker det är lite roligt att få öppna kort fler dagar så det gör inget alls att nåt är sent. Så saknas nåt kort så känn ingen stress, det kommer att vara lika uppskattat när än det dyker upp :)

Stora kraaaaamar till alla mina kortkompisar <3<3<3

Posted by Picasa

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s