Skraplottskort

Idag var det min dag att blogga på CiLi-bloggen. Jag gjorde roliga skraplottskort med mina favoritpapper.

Bakom den gröna rutan gömmer sig en hemlig vinst. Man skrapar precis som en vanlig skraplott.

Nyfiken på hur man gör? Då får du kila över till CiLi in Papers så avslöjar jag hemligheten ;)

Jag har använt lite av blombandet som jag fick i födelsedagspresent i födelsedagskedjan. Den var toppenfin på detta kort :)

Jag har fått ett till kort av Térese som jag inte hunnit fota, det var så somrigt och vackert :) Det kommer när det lugnat ned sig lite här hemma. Idag har jag fått hem en Cricut Expression som jag ska testköra lite, det ska bli jätteskoj att se vad den kan göra! Jag är lite sugen på en större maskin, Slicen gav mig blodad tand. Helst vill jag ha en Silhuette tror jag, men jag kanske ääääälskar Cricuten när jag testat den. Är smått otålig att få testa men just nu håller jag på att söva en hyperaktiv dotter som varit på Leos Lekland hela eftermiddagen och är fullproppad med socker och onyttigheter ;) Sen väntar hennes lika hyper storebror på sövning och SEN kanske jag kan packa upp Cricuten.

Och jo, jag har varit på jobbintervju idag! De ringde halv tio och kl tio var jag i stan. Smått stressig dag faktiskt eftersom jag var tvungen att hämta på dagis 11.30. Men jag hoppas det gick bra, om det gjorde det så kanske jag lir lycklig ägare till 72 copics. Det är min morot nämligen. Får jag ett jobb så är det bara att beställa har snälla maken lovat och ja, helt ärligt. Det har sporrat mig rätt mycket. Visst är man knäpp? Varje gång jag tänker ge upp så tänker jag på de där fina pennorna och så biter jag ihop och söker ett jobb till… Galen scrappare, jovisst! :D

Posted by Picasa

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

3 thoughts on “Skraplottskort

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s