En hel tomtearm é med Stickles och ett nytt jobb!

Kolla! En hel tomtearmé! Det är 70 flaskor stickles som jag beställt från Ebay för mina födelsedagspengar. Har jag sagt att jag älskar att handla storpack? ;)

Fina fina glittriga… My precious…

Jo, idag ringde de från företaget jag var på intervju hos i torsdags och jag fick jobbet! Jag börjar den 7 mars och är från och med då annonssäljare. Hejja mig! Och ni som hängt med i bloggen vet ju vad det innebär ;) Ett 72-pack Copic Sketch kommer att inhandlas så fort första lönen hamnat på kontot. Visst måste det ju vara min fina jobb-LO som fick turen att vända för mig? För jag har blott 25-30 stämplingsdagar kvar nu. Hoppas jag kommer att trivas som apan på bilden när jag ringer runt och säljer annonser. Men jag fick jättebra vibbar på företaget så det känns kul att jag fick just det jobbet! Sån tur att jag har en flaska bubbel i kylen som jag fick av min kompis i födelsedagspresent. Visst får man dricka lite bubbel en vanlig måndagkväll när man fått nytt jobb??

Posted by Picasa

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

9 thoughts on “En hel tomtearm é med Stickles och ett nytt jobb!

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s