Lets hang out

Här är dagens DT-alster för CiLi-bloggen. Jag hade en ny Greeting Farm-srämpel som ville bli färglagd så då var det bara att lyda. Jag gillar att göra hår med röda toner. Jag tycker alltid att Greting Farm-bönorna passar så fint med Cosmo Cricket och October Afternoons papper i retro-stil.

Här har jag lekt med Cricuten som jag lånat av snälla DT-mamma Cicci. Det blir fint när man får till det!

En närstudie av stämpeln, hon är verkligen en skön böna!

Nu ska vi se om jag orkar en runda till i pysselrummet. Borde verkligen göra ett glitterkort med all min stickles. Ja eller inte _all_ min Stickles på en gång då. Men med mycket Stickles på i vart fall! Om jag orkar… Jag har pysslat en hel del idag redan men kanske liiiite till bara ;)

Posted by Picasa

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

2 thoughts on “Lets hang out

  1. Tack för titten i min blogg, och tack för din fina kommentar! Jag tycker att du färglägger jättefint! Senaste ser ut att vara distresser, så är det promarkers du använt där så är du ju superduktig med dem. Och om det är distresser så kan du ju redan tekniken!

    Like

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s