De sista f ödelsedagskorten :)

Här är de två sista födelsedagskorten som jag inte hunnit blogga innan. Alltså de har kommit tidigare men det blev aldrig att fota dem förän nu. Det här fina kortet kommer från Terés som också råkar vara min reskamrat i helg när vi åker till mässan i Karlstad tillsammans :) Det kommer att bli så roligt! Och jag lev så glad över detta vackra kort som var så somrigt och fint när det var som kallast här. Det är verkligen ögongodis! Jag fick en liten present också men den kom inte med på bild…

Och Nina/NHL skickade detta fina kort och en present åt mig Det är jätteläckert och om man vänder på det så är det som ett vykort på baksidan med ett stämplat frimärke och så. Hur häftigt som helst! Och koolla den söta spetsen som tittar fram i revan. Och så tror jag det är krympplast med fin stämpel på som sitter i nålen… Jättefint kort!

Så nu tror jag att alla kort från födelsedagskedjan kommit och bloggats. Det var hur roligt som helst att få så mycket kort och jag går fortfarande och vänder och vrider på dem och blir inspirerad varenda dag. De ska få flytta ned i pysselrummet snart för de anfaller en när man går förbi byrån där jag ställt dem, de rymms knappt! Men jag vill inte plocka ned dem heller för de är så vackra. Tack alla tjejer för att ni gjorde min födelsedag lite extra speciell i år! Kramar från mig :)

Posted by Picasa

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

One thought on “De sista f ödelsedagskorten :)

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s