Jag har tr änat på att måla med distresser.

När jag var på Clas Olsson och köpte nytt glitterlim åt ungarna så passade jag på att inhandla en vattenpensel och akvarellpapper samtidigt. Jag ville testa måla med distresserna. Det är SVÅRT! Mycket svårare än Pro markers! Det här var mina första försök.

Sen bidde det en snigel och så smetade jag på lite stickles också bara för att det var skoj :)

Sen blev det en blomma…

Och sist en svartvit PMS-stämpel. Den blev jag faktiskt halvnöjd med i vart fall, det var roligt när det började gå bättre. Jag tycker att det kommer för mycket eller för lite vatten ur penseln men det är nog teknik för på slutet kom det lagom tyckte jag… Kanske det blir några distressmålade motiv på korten framöver, vem vet!Jag gillar att lära mig nya tekniker i vart fall så det var kul att testa.

Posted by Picasa

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

4 thoughts on “Jag har tr änat på att måla med distresser.

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s