Är ni sugna på en blogcandy???

Det finns väl alltid nån som är sugen på lite gratis grejor??? Jag hade lite dubletter av distressdynor och ett par Stickles som låg och skräpade i lådorna. Dynorna är inplastade och i färgerna Black Soot, Vintage Photo, Scattered Straw och Frayed Burlap. Sticklesen är oanvända och i färgerna Turqoise och Black Diamond. Sen var CiLi in Papers snälla och sponsrade mig med häftiga Salvage Stickers från Tim Holtz och Pop it shapes. Var inte det toppensnällt???

Vill du vinna? Klart att du vill! Vad ska du då göra för att få dessa godsaker? Jätteenkelt! Lämna en kommentar här under inlägget och du är med i utlottningen. Lämna ytterligare en kommentar med en länk till din blogg där ni berättat om candyn och länkat hit antingen i ett inlägg eller i sidebaren så får ni en lott till. OBS! Lämna alltså TVÅ kommentarer om ni vill ha båda lotterna så blir det lättare för mig att dra en vinnare sen. Lämnar ni bara en kommentar så blir det bara en lott. Easy peasy :) Senast lördag den 26 mars vill jag ha din kommentar så drar jag en vinnare söndag den 27e.

I min sidebar hittar ni en lite mindre bild om ni vill ha till er blogg :)

Posted by Picasa

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

142 thoughts on “Är ni sugna på en blogcandy???

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s