Namnskylt

Alldeles snart åker jag iväg till Karlstad för en hel helg med härligt scrappande. Innan vi åkte skulle vi göra en namnskylt så att vi kan kaänna igen varandra. Jag kände mig lite sugen på sommar så jag gjorde en somrig namnskylt med massa Stickles på :)

Blommorna har jag fäglagt, klippt ut, fäst med 3D-kudde och haft på Stickles och Glossy accent på. Bokstäverna är utskurna med Slicen och så har jag haft Glossy accent på dem med.

Söta rosor med Stickles på.

En metallfjäril med Stickles och Glossy Accent på. Runt kanterna har jag knövlat lite washitejp som jag hittade på Moderna museet i Stockholm. Sen står det ju Maya också med bokstäver från Cosmo Cricket Timy Types. Mina nya favoriter som jag använder till allt. Jag vet att jag är lite efter, alla har ju använt dessa små klisterbokstäver jättelänge, men jag har just skaffat mina första (men inte sista) två paket. De är ju billiga och man får massor. Kommer att bunkra såna så jag har massor av färger, men de med svart bakgrund och lite cremefärgad bakgrund passar ju nästan överallt.

Hoppas vi ses i Karlstad, men om vi inte gör det så får ni har en scraptrevlig helg ändå! Jättekul att så många vill vara med på min Candy förresten, jag önskar er alla lycka till!

Posted by Picasa

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s