Min stora dag

På mässan i Karlstad samlar de in pengar till Min stora dag, de ser till att svårt sjuka barn får en önskan uppfylld. Vi skulle göra ett kort på temat och sen kan man köpa röster och rösta på sitt favoritkort. Pengarna går sen till Min stora dag och även korten kommer de att få och ge till barnen när de får sin önskan uppfylld. Jag gjorde ett kort med en stor blomma på. Barnen är i olika åldrar så jag ville inte göra det för barnsligt men ändå glatt.

Cosmo Cricket har släppt en ny grej som heter Glubers, det är i princip en jättestor glue dot som man fäster band eller annat i för att göra blommor. Jag har kollat på videos på nätet om dem och sen gjorde jag en liknande blomma genom att smacka fast en hel bunt med små gluedots och sen snurrade jag band för mitten av blomman och så fäste jag dubbelvikta band på en botten av en blomma som jag klippt ut för hand. Det blev rätt fint tyckte jag. Jag ritade lite stygn på pappersdelen av blomman och hade på lite stickles längst ut också för att piffa till lite.

Stjälken handsydde jag och bladen klippte jag ut för hand och sydde lite på. Se gjorde jag gräs med washitejp.

Ett litet handklippt fluffigt vitt moln med stickles på och en skylt med text. Bakom sydde jag lite för att framhäva skylten.

Hoppas något barn blir glad över kortet och får en härlig dag. vilket superduperbra välgörande ändamål de har valt! Min lilla kille låg ju på sjukhus de första tre månaderna i livet och det är inte någon rolig miljö. Klart de som tillbringar stora delar av livet på sjukhus behöver en superhäftig dag att minnas och glädjas åt när sjukhuset är tråkigt och behandlingarna jobbiga.

Jag sitter säkert och scrappar nu, har tidsinställt inlägget så jag hoppas det dyker upp när det ska :)

Posted by Picasa

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

5 thoughts on “Min stora dag

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s