…mer minialbum

Här är andra sidan. Den är sprayad med mist och stämplad som förstasidan. Ett band som fick lite sandfärgad mist på sig är den enda dekorationen, mest för att det inte skulle bli så bulkigt…

En till fin stämpel som jag handlade på mässan. Together is the best place to be. Passade ju finfint där, jag har fyllt i med stickles och vit gel roller.

Sista sidan har jag använt spotlighttekniken och klippt ihop ett svartvitt och ett färgfoto som jag stansat i olika former. Annars är det stämplat som de andra sidorna och så har jag lånat en dabber med pearl-färgad akrylfärg i till att måla en fotomatta.

Här fick en liten blomma sitta och så datumet vi gifte oss.

Jag vann faktiskt tredjeplatsen för detta album så jag är jätteglad! Och min reskompis Térese vann andra pris, hon var så smart att hon vände på pappren som vi fick i kitetoch gjorde egna mönster på baksidan ;) Det kommer att bli flera album nu är jag helt säker på. Laddade med två små chipboardalbum på mässan och så har jag skrivit upp en BIA på önskelistan. Den kommer att matcha min sprillans nya och fina rosa Crop-a-dile jättefint! Vad praktiskt att man kan göra hål och sätta öljetter utan att sitta på golvet och hamra fast dem och hamra hål. Vi är lite kära i varandra just nu jag och Crop-a-dilen bara så att ni vet ;)

Posted by Picasa

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

4 thoughts on “…mer minialbum

  1. Jättefint album!!!!Precis den inspiration jag behöver just nu!!! (jobbar på vårt bröllopsalbum…)Förstår att du vann tredjepris med det, superfint! Grattis!!Jag är oxå mycket kär i min rosa Crop-a-dile… så lätt att göra hål och så tyst!Toppen när barnen sover :)S

    Like

  2. Hihi… Vi är ju bäst! ;) Jag är lite hemligt förälskad i din Crop-a-dile med… Just exakt nu skulle den göra sig bra hemma hos mig känner jag. Har börjat med ett nytt minialbum redan! Tyg, grungeboard och papperspåsar…

    Like

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s