Mitt f örsta minialbum

En av utmaningarna på träffen var att skapa något av ett paket från Creative club. Paketet innehöll lite papper, band och annat smått och gott. Och ett chipboardalbum i form av hjärtan. Jag råkade ha med mig lite bröllopsbilder så jag scrappade en bild från bröllopsfesten.

Vilken tur att den fina stämpeln jag hittade på mässan passade så bra på det! De är så söta ugglisarna. Det är jag till höger och maken till vänster :)

Blomman piffade jag till med lite stickles och så klippte jag jack i den så att den skulle bli lite mindre tråkig.

De vita blommorna mistade jag, stämplade och satte stickles på och rosorna sprayade jag lite mist också så de glimmar fint. Pappret var enfärgat rosa så jag har stämplat kärleksord på den och swirls som jag embossade. Jag ritade stygn runt eftersom jag saknade min symaskin så mycket.

Eftersom jag bara kan blogga 4 bilder i taget kommer fler i nästa inlägg… Bara att scrolla på…

Posted by Picasa

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

One thought on “Mitt f örsta minialbum

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s