Panikaltrad t ändsticksask

Jag har varit på SS träff i Karlstad i helg. Jag har haft gaaaalet kul och träffat så många trevliga människor. Jag och Terés körde upp på fredagen och myste i relaxen på kvällen. Sen på lördagen körde träffen och mässan igång och sen var det full fart hela helgen. Lite (hmmmm…) shopping har jag hunnit med också. Kanske hann jag med lite scrappande mellan minglandet och shoppandet också, men inte direkt så mycket som jag trodde. Första dagen fick vi en bunt utmaningar, bland annat att altra en tändsticksask. Jag packade upp grejorna och sen tänkte jag kolla lite i affärerna och så var det ju lunch och lite föreläsningar och hoppsan vad fort dagen gick. Till sist fick jag smått panik när jag kom tillbaks till min tändsticksask. Jag fick nån snilleblixt att jag skulle använda sticky back canvas och göra typ takpannor i regnbågens färger. Jag vet inte riktigt vilken typ av vansinne som gav mig den idén för när jag färgat canvasen och klippt ut alla småbitar och fäst dem på asken dåg det hemskt ut! Och tiden började rinna ut så jag skar snabbt ut lite wellpapp och klistrade fast ovanpå. Sen såg det lite tomt ut på den sidan där canvasen inte riktigt räckte till. Jag fick låna en knapp av Terés och smackade på och sen var tiden slut. Puh! Aldrig har jag scrappat i sån vild panik innan ;)

Jag ställde aksen på bordet och utbrast: "Kolla! Jag har scrappat regnbågsflaggan!". Gud vad jag garvade, regnbågsflaggan i all ära men det var ju inte riktigt den jag hade i huvudet när jag började scrappa. Jag bestämde mig för att min ask var ett statement och så var jag nöjd med det :D Konstigt nog vann jag inget pris för denna kreation men nog stack den ut lite bland alla vackra askar i vintagestil ;) Väldigt kul hade jag när jag gjorde den i vart fall! Men det är lite slöseri på an sån fin ask så jag ska nog göra om den igen här hemma i lugn och ro och utan det galna scrapvansinne som drabbade mig på mässan ;)

Idag är jag rätt trött efter att ha scrappat till midnatt på lördag och sen upp tidigt på söndag och fortsätta och sen hemresa på det. Jag var hemma vid åtta på kvällen, men jag var så glad och lycklig efter denna roliga helg! Jag tänker definitivt försöka åka i oktober igen. Då är nästa träff och den vill jag inte missa!

Posted by Picasa

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

2 thoughts on “Panikaltrad t ändsticksask

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s