Änglarnas tofflor

Jag hittade denna uuuuunderbara lilla stämpel i Karlstad på mässan. Jag var ju bara tvungen att köpa den fast budgeten egentligen inte tillät det. Jag tänkte direkt att jag skulle göra en tavla med stämpeln. Här hemma är det nämligen rätt ofta det står änglatofflor i hörnen och under soffan. Det måste ju betyda att vi har många som vakar över oss, eller???

Jag stämplade lite mönster med delvis andra genertaionsstämpling för att få trycket mindre skarpt. Sen tog jag och limmade fast lite rosor och en änglamedaljong i hörnet. Hjärtat är målat med distresser och sen har det fått ett lager glossy på sig. Vingarna har fått lite stickles så de glimmar fint.

I övre hörnet passade ett fint metallhörn och en Made with love-charm. Jag är dålig på att använda mina charms, de är så fina så de blir oftast liggande i en låda bara. Ramen har jag målat med vit crackle paint för att den ska se lite nött ut.

Blev det inte en hemskt söt liten tavla??? Jag tycker den blev supergullig, men jag tror att jag hade kunnat stämplat den stämpeln på ungefär vad som helst och smackat upp det så hade det blivit fint. I'm in lööööööve! Kommer att använda den massor är jag helt säker på! Bra investering helt enkelt. Skulle dock behöva lite fler små ramar eller tittskåp. Detta var en liten låda som jag fick nåt krams från Panduro i för hundra år sen. Vart hittar man söta ramar i miniformat?

Så roligt att så många vill vara med i min blogcandy förresten, helt galet vad mycket kommentarer som trillar in från hela världen! Jag önskar att jag kunnat ge er alla ett litet pris, men det går ju inte riktigt. Bara portot hade gjort mig fattig ;) Men jag är glad att se att så många hittar hit och jag hoppas ni tittar in fler gånger också!

Edit: Jag tänkte bara berätta att stämpeln kommer från Reprint och jag tror att jag köpte den på Ljuva Änglar.

Posted by Picasa

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

7 thoughts on “Änglarnas tofflor

  1. Underbar stämpel!!! Jättejättesöt tavla! fina charms oxå!Du är inte ensam om att ha änglatofflor i hörnen…. *lol*Vilka är det som gjort stämpeln?? Den skulle man ju vilja ha :)S

    Like

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s