Glad p åsk!

Jag har glömt att blogga mitt påskägg som jag altrade när vi var och hälsade på hos Reprint förra helgen. Det var faktiskt jättekul även om jag personligen hede valt vit cracklepaint att toppa ägget med men det hade de inte så jag fick nöja mig med antique linen.

Jag har bloggat ägget i CiLi-bloggen så vill ni veta mer om hur man gör så får ni traska över dit.

Igår jobbade jag på mässan i Göteborg. Oj, så kul det var och så mycket glada scrapmänniskor jag fick prata med. Men gissa om jag var trött när jag rullade in på gården vid 20-tiden igår kväll, jag åkte hemifrån innan 7 på morgonen. Jag passade på att shoppa lite också, nu har en rosa BIA flyttat in här hemma. Idag ska väl vi bekanta oss lite var tanken men nu har dottern åkt på magsjuka så vi får väl se. Jag har lite födelsedagar att göra kort till och så håller jag på altra en grej så jag är lite pysselsugen. Men så ska ju veckohandling och sånt lösas också så vi får se vad jag hinner…

I morse var jag så trött att jag satte mig och drog en vinnare i blogcandyn! Sen kollade jag i min egen sidebar när jag skulle räkna efter vem som vann och så funderade jag rätt länge på hur det redan hunnit bli den 26e. Nä, just ja. Det är ju en hel vecka kvar att anmäla sig till candyn. Puh, tuuuuuuur att jag kom på det innan jag bloggade vinnaren. Nu hann jag inte ens börja räka lotterna utan tog bara bort en som lämnat dubletter så jag vet inte vem det var som skulle ha vunnit heller ;)

Posted by Picasa

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

2 thoughts on “Glad p åsk!

  1. thanks for yr explanation on my blog about yr egg. Well we know the way to give chocolat eggs with eastern, but normally we buy it complete filled with chocolat in the shop. Afcourse you can made it, but we are going for the easy way! ;-)

    Like

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s