Kylsk åpsmagnet

Jag var bara tvungen att leka lite mer med änglarnas tofflor-stämpeln jag hittade i Karlstad. Den är galet söt och typsnitten är så roliga. Denna gång gjorde jag en kylskåpsmagnet av den. Jag gjorde ramen av chipboard som jag klädde med papper från Kort och godt, ett som vi fick i välkomstpåsen i Karlstad. På baksidan av tavlan tejpade jag med magnettejp som jag hittade på Clas Ohlsson så då kan tavlan pryda ett kylskåp.

De här vackra änglavingarna har jag fått, jag älskar charms men är dålig på att använda dem. Men på små tavlor och sånt passar de ju perfekt. Dessa var så söta och så hade de ett hål i mitten, genom det trädde jag vita rosor som jag distressat lite med vintage photo, glimmermist i färgen sand och egengjord mist med massor av guldskimmer i.

Delar av ramen har jag målat med Crackle Accent så att det ser lite gammalt ut. Här har jag stämplat med Tim Holtz på bakgrundspappret också så att det blir lite roligare.

Här och där har jag kletat på stickles också. Antique Linen och rock candy. De har som större glitter som ser lite ut som strösocker och det anas lite glitter här. Men det blir inte jätteglittrigt för det skulle inte riktigt passa denna tavla. Den här stämpeln är från ett fint set från Pink Paislee som heter Parisian Anthologie och det är fjärilen uppe i hörnet också. Här syns också att hjärtat har glossy accent på sig och dess vingar har lite stickles på sig.

Ett vanligt steksnöre passade fint att göra rosetten med.

Posted by Picasa

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

7 thoughts on “Kylsk åpsmagnet

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s