Tv å grattiskort

Jag gjorde två enkla födelsedagskort med Tim Holtz nya fjärilsstämplar. De är jättefina och bakgrunden i det setet är så användbart. Här jag jag stämplat med old paper på kraftpapper och sen stämplat fjärilarna i en mörkare färg. Efter att ha värmt med fönen så att fjärilarna är fixerade så har jag målat dem med distresser.

Sist lade jag på ett lager perfect pearls så att fjärilarna skimrar vackert.

Ett till likadant kort men i blåa nyanser. Jag har svårt för blått så det är inte helt vanligt att jag gör kort i blåtoner.

Kolla vad fint det skimrar!

Sida vid sida. Snabbscrappat och kul :) Som vanligt skiljer det lite i storlek på dem. Jag kan ju aldrig hålla mig till normala mått utan stämplar och sen skär jag till efter hur stort motivet är. Det blir lite hur som helst då, men det gör ju inget (tills man ska hitta ett kuvert som passar).

Nu börjar jag bli klar med mina projekt så att jag kan börja leka med BIAn. Snart ska jag binda ihop något roligt. Vi får se vad det blir, har ingen aning själv just nu… Men det kliar nåt galet i pysselfingrarna nuförtiden. Massor av inspiration bubblar i huvudet och jag hinner knappt med själv. Har flera påbörjade projekt liggande, jag som annars alltid gör en sak i taget och gärna låååååångsamt.

Posted by Picasa

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

7 thoughts on “Tv å grattiskort

  1. Hej Maya! Tack för födelsedagskortet! Det är lite roligt för jag var inne hos dig härom dan och kikade lite. Jag satt och kollade på dina skimrande fjärils kort och tyckte att de var sååå läckra! (vet inte varför jag inte kommenterade då..) Blev så positivt överraskad när jag öppnade ditt kuvert igår och såg att det blå kortet nu fått flytta hem till mig! Tack tack! Ha det bra! Kram

    Like

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s