H örnbokmärke

Jag har varit sugen på att göra ett hörnbokmärke ett tag nu så jag satte ihop ett lite snabbt. Har fixat en fin signerad kokbok som en på mitt nya jobb har skrivit. Tänkte att det skulle vara roligt att skicka med ett bokmärke med den också. Jag har målat stämpeln med distresser och är inte helt nöjd, jag är mer van med mina ProMarkers men man måster ju träna lite också. Jag tycker inte att akvraellpappret jag köpt är sådär jättebra men nu får jag dras med det för jag köpte ett stort block och jag tänker inte köpa ett nytt nu när jag ändå har ett… Det är säkert min teknik som inte är rätt, men jag tycker att det jag stämplat sotar ut lite, inte flyter ut med vattnet utan när jag håller i motivet och klipper ut det så drar fingrarna ut lite tycker jag… Nån annan som har det problemet?

I helg har jag i vart fall hunnit få färdigt tre projekt och jag har haft så roligt! Igår försvann hela dagen och när min son kom och sa att middagen var klar så fattade jag inte varför maken lagat mat så tidigt. Klockan var väl max 16 i mitt huvud, men nädå. Den var 18.10. Så försvann den dagen bara sådär! JAg skällde lite på stackars maken och sa att han får faktiskt komma och säga till när jag försvunnit för jag har noll och intet till tidsuppfattning när jag pysslar. Jag trodde ju bara jag suttit ett par timmar men jag gick nog ned redan vid 12-snåret :-O

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

3 thoughts on “H örnbokmärke

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s