Och vinnaren av bloggcandyn är…..

Först vill jag bara säga tack för att så fantastiskt många hittade till min blogcandy, och från hela världen också. Jag har haft jättekul och smygit runt och tittat på era sidor, inte på alla för det har jag faktiskt inte hunnit med men på många. Hela 248 kommentarer fick jag efter jag tagit bort ett par dubbletter. Jag trodde att jag kanske skulle få in 50-100 kommentarer max så det var roligt!

For my foreign friends: Thank you all for coming to my blog and participating in my blog candy! I'm so happy that so many people from all over the world found my blog. I've been having so much fun visiting your blogs, the ones I could find the time to visit anyway. I got 248 comments for my candy so I haven't had time to look at all of them. I'm really happy so many wanted to play!

Så…. är ni nyfikna nu??? Vem vann???
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Var det du???
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
Vinnare var:

alexandra axdal sa…


jag har även länkat här http://axdal.se/troll/2011/03/20/26-mars-blogcandy/


mvh alexandra axdal

Stort grattis från mig! Jag kontaktar dig så att jag kan få din adress så kommer candyn hem till dig så fort jag hinner få den på lådan :) Hoppas att du har stor glädje av grejorna!

Kramar till er alla från mig, önskar att jag hade ett litet pris att skicka till er alla men ni får komma tillbaks nästa gång jag känner mig givmild så kanske ni har mer tur då :) Hoppas ni tittar förbi fler gånger!

Vill också säga tack till CiLi in Papers som bidrog med delar av priset så att det blev lite roligare pris att lotta ut.

Ha en bra söndag!

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

5 thoughts on “Och vinnaren av bloggcandyn är…..

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s