Bandl åda

   

Jag och Cicci hittade söta små bandlådor i trä från Kaiserkraft när vi var på besök hos Reprint för nån helg sen. Några hamnade på CiLi in Papers men en liten fick följa med mig hem. Den har jag pysslat lite med sen dess och klätt in i fina papper frå October Afternoon (ovanligt va?). Jag använde den sista skvätten av min vita crackle paint till att måla kanterna också…

 Bokstäverna har jag skurit ut med Cricuten, sen är de sprayade med glimmermist i turkosa nyanser och så har de ett tunnt lager guldstickles på och sist Glossy accent. Det blev jättefint, det syns inte riktigt på bilden men de glimmar och glittrar jättefint och guld och tukos är en höjdarkombo. Lite spets under en embossad och sandpapprad bakgrund. Det är Coredinations som blir så häftig när man sandpapprar på embossingen!

 Inuti har jag också klätt in den så att den är snygg att öppna. Man kan faktiskt vända hela asken ut och in om man vill, men jag hade lite smältlim på den för att den skulle sitta ihop lite bättre om jag skulle tappa den eller ungarna skulle stöta ned den. Nu funderar jag dock lite om inte insidan är snyggare än utsidan? Jag har faktiskt beställt mer October Afternoon eftersom det mesta av de få jag köpte i Karlstad gick åt fort. Jag köper nästan aldrig papper men OA och Cosmo Cricket är undantag för de kan jag inte riktigt hålla fingrarna borta från ;)

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

7 thoughts on “Bandl åda

  1. Vilken toppenlåda =D Har länge funderat på hur jag ska förvara mina stumpar. Just nu ligger dom i en plastpåse och är ett enda trassel så jag drar mig för att överhuvudtaget ens titta i den =/ Det här var ju en superbra lösning =D

    Like

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s