Note to self

IMG_4995
Om ni varit in på CiLi in Papers blogg efter torsdagen så behöver ni inte läsa mer för det här är samma block och samma bilder. Men jag vill ju ha mina alster i min egen blogg också så jag bloggar det igen :) Jag har lekt med min nya fina BIA och gjorde blocket för att ha på jobbet så jag kommer ihåg viktiga saker. Nu ska jag bara komma ihåg att skriva upp viktiga saker också ;)
IMG_4991
Jag har använt Cricuten till bokstäver och pilen. Gissa vad jag använt för papper? Jupp, October Afternoon såklart ;) Och bokstäverna är Cosmo Cricket. Jag börjar låta som en trasig skiva känner jag… Stämpeln hittade jag på mässan i Karlstad och den är sååååå snygg! Sen har jag en fin klocka som jag fått av snälla Marie, jag har köpt fler såna nu för de är riktigt snygga! Washitejp är det under Note. Se råkade jag av misstag lägga crackle accent på bokstäverna istället för glossy som jag tänkte först. Men det blev bra det med. Man ska aldrig byta plats på grejor, jag tog flaskan per automatik och så hade jag slarvat och bytt plats på den och glossyn.
 IMG_4992
Lite närmare…
IMG_4994
Baksidan blev enkel. Jo, bakgrundspappret är från Cosmo Cricket kom jag på nu :) Det är inte riktigt trä men det ser verkligen ut så!
Nu ska jag minsann gå ner och scrappa ett födelsedagskort. Jag har helt missat att en av tjejerna i födelsedagskedjan fyllde år förra veckan, så dåligt av mig! Ska försöka knåpa ihop något extra fint som plåster på såren… Jag vet inte vad det är med mig, jag bara glömmer saker hela tiden. Jag glömde till och med att posta min blogcandy som jag lovat så den gick på lådan igår och hann inte fram innan helgen som planerat. Jag ska verkligen börja skriva upp grejor! Och sen komma ihåg att kolla där jag skrivit också. För nog stod det i min kalender att Gunilla fyllde år i onsdags, men det missade jag för jag öppnade inte den på hela veckan.
Ha en bra helg och passa på att scrappa massor nu!

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

One thought on “Note to self

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s