Spring card

Jag sprang på något som kallades spring card i någon av alla de bloggar jag läser. Det är alltså ite ett vårkort utan som en fjäder som liksom poppar upp av sig självt eller vad man nu ska säga. Jag har hunnit med två i helg för de var både lätta och roliga att göra, men ett av korten hann jag tyvärr skicka innan jag kom på att jag inte fotat det. Nåja, ni får se detta istället. En vän till mig fyller 30 snart så jag gjorde ett 30-årskort av det.
  
IMG_5012
Ja, jag är lite osäker på färgombon så här i efterhand. Canvasen blev inte riktigt den färg jag siktade på när jag färgade in den men det får duga.
IMG_5015
Här kan man nästan se att jag sprayat guldfärgad glimmermist på pappret innan jag lade på glossy accent ovanpå. Jag har också gjort guldpärlor med paper pen som jag köpte för ett tag sen man aldrig använt för att jag jämt glömmer att jag har dem. Jag tycker att pärlorna blir lite toppiga men de blir bättre och bättre så det är en tränigssak gissar jag. Metalmojen tror jag att jag fick på träffen i Karlstad i välkomstpaketet. De är jättefina men lite för stora för kort, men här funkade det ju bra :)
IMG_5016
Jag satte hälsningen på baksidan, det är ju inte ett väldigt skrivvänligt kort…
IMG_5017
Lite sidovy. Det var ett kul kort att göra, kan nog bli fler av dessa. De är så enkla att göra och man kan ju pynta hur mycket eller lite som helst för själva vikningen är ju så skojsig i sig själv.
Nu ska jag spela tv-spel ett tag. Är inte på bra humör ideg och behöver avreagera mig lite ;) Inte ens pysselterapi med två färdiga kort och ett påbörjat minialbum har kunnat muntra upp mig. Det var nog det faktum att himlen var så grå att jag fick tända lampan när vi åt frukost vid 10 i förmiddags. Regntunga skyar gör mig deppig. Hoppas solen tittar fram snart, för det är ändå ca +10 grader ute så det finns ju potential för riktigi vårväder!
Nästa lördag, den 9e, öppnar CiLi in Papers i nya lokaler och jag kommer såklart att vara där! Hoppas på en härlig dag med massor av glada människor. Det kommer att vara utlottningar och erbjudanden och allt möjligt skoj :) Kom och säg hej vettja! Jag hade så kul på mässan när jag jobbade i montern att jag verkligen tycker att detta ska bli toppenkul!

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

2 thoughts on “Spring card

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s