Stj ärnkort är kul!

Jag var tvungen att testa att göra ett eget stjärnkort efter att ha sett det i flera bloggar på sistone. Det var faktiskt riktigt skoj att göra även om det var aningens pilligt att klippa till alla små trekanter. Sen kom jag på att man ju kan göra en i tjockare material och använda som mall så det gör jag nästa gång.
IMG_5000
Håll i hatten nu. Jag har använt October Afternoonpapper… Så oväntat ;)
IMG_4999
Och här är insidan. Efter att jag fotat kortet så kom jag på att jag skulle sätta pärlor på spetsarna av stjärnan men jag glömde att fota efter det så ni kan bara föreställa er silverfärgade pärlor på varje udd av stjärnan ;) Jag tycker att vikningen är så snygg i sig själv så jag ville inte dekorera för mycket.
Det var dagens påhitt, undrar om jag ska orka meig ned till pysselrummet nåt idag. Känner mig lite lat faktiskt. Jag har påbörjat en grej och orkar inte riktigt ta tag i den så jag mest lallar runt och gör andra smågrejor istället. Städar och donar vilket i och för sig är bra att göra :)

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

4 thoughts on “Stj ärnkort är kul!

  1. Superfint kort! Har oxå sett denna vikning lite här och var, men inte vågat mig på den ännu :)När jag ser ditt fina kort blir jag ju bara ännu mer sugen att testa! :)Ha de gott!

    Like

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s