Mitt f örsta beställningskort

Jag fick i uppdrag av en arbetskamrat att göra ett dopkort till hennes dottersons dop. Jag har ju aldrig gjort något beställningskort innan så jag blev såklart jätteglad! Jag hoppas att hon blir nöjd, jag ska ta med kortet till jobbet imorgon.
IMG_5064
Jag lät kortet gå i grönt och turkose/ljusblått, men några rosa blommor fick piffa upp lite. Den vackra spetsen kommer från Wild Orchid Craft, de har fantastiskt fin spets till jättebra priser. Textstämpeln är från Vildas hemliga kit med svenska texter och det var det närmaste en doptext jag kunde komma. Motivstämpeln har jag köpt begad så den har jag ingen aning om var den kommer ifrån…
IMG_5065
En TH-pappersblomma och glittriga rosor. Ovanligt mycket pynt för att vara jag!
IMG_5066
Chipboardbokstäver från Maya Road, de är målade, prydda med stickles och glossy.
IMG_5067
Lite blingstenar också :)
IMG_5069
Jag gjorde en insida också för omväxlings skull. Lite fint måste det ju vara när man döps :) Får se vad beställaren tycker. Spännande! Fast jag gjorde kortet 6×6 för att det skulle rymmas i mina cellofankuvert. Som var 14,5×14,5 stora… Det gick inte så bra när jag insåg att det saknades en halv cm… Vet inte hur jag tänkte där ;)

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

6 thoughts on “Mitt f örsta beställningskort

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s