Bokm ärken

Jag tänkte fylla på min kortlåda på jobbet med nnågra bokmärken. De är ju roliga att göra och går hyfsat fort. Igår och idag fick jag ihop tre stycken. Tyvärr blev några av bilderna suddiga, det är inte min fotodag idag. Jag fotade vid påskmiddagen och såg nu att jag hade manuell fokus inställd så alla bilder utom en blev suddiga :( Här kommer iaf några bilder på det jag knåpat ihop i helg.
IMG_5089
Tre bokmärken i lite olika stil.
IMG_5079
Detta blev fint tycker jag. Ny stämpel från Tickled Pink och ny die från nåt amerikanskt märke som jag plötsligt ite minns vad det heter. Mysko… Namnet var ju där alldeles nyss… Papertrey Ink heter de ja :) Fiiiina dies!
IMG_5080
Här är det lite suddigt ja… men hon är ju så tuff!
IMG_5084
Hörnbokmärke med mina älsklingsugglor på. Jag köpte dem i Karlstad men har ingen aning om vad det är för märke. Vet du? Då får du gärna lämna en kommentar och säga va det heter för jag vill ha fler!
IMG_5086
Och lite suddigt igen… Morr… Här är det TH som gäller, tagen och fjärilen är utstansade med tag and bookplates dien och en sån movers and shapers-fjäril. Sen är det TH stämplar också. Utom den utstansade fjärilen som fått en Prima-stämpel på sig istället.
IMG_5088
Jag har varit i farten med Perfect pearls igen :)
Idag hade jag tänkt mig att jag skulle vara med på Mollys CC, det var jätteroliga tävlingar och fina priser. Men det har varit så fint väder idag att inte ens jag har haft samvete att sitta inne och scrappa istället för att njuta av sommarvärme och solsken. Har varit ute och sprungit, varit en sväng till stan och så påskmiddag följt av plantering av blomlådor och vips var det kväll och nattning. Nu mumsar jag lite påskgodis, kanske blir det ett glas vin och så njuter jag av tanken att även om det är söndag imorgon så har jag två lediga dagar framför mig. Sen blir det en hektisk jobbvecka, jag har deadline på fredag och massor av jobb kvar. Men det är då och nu är det påskmys som gäller!
Jo, jag har anmält mig till Karlstadsträffen i Oktober, tjohooo! Ska bli så skoj! Jag bokade hotell också, samma som sist. Det var jättetrevligt och centralt med god frukost och en trevlig spa-avdelning. Ahhhh, längtar!

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

8 thoughts on “Bokm ärken

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s