Good Thoughts

IMG_5126
Det finns ett stämpelset av Tim Holtz som jag älskar mer än de andra (faktiskt, svårt att avgöra ibland men just i detta fallet kan jag med gott samvete säga att det är min favorit. Vilken som kommer tvåa tvista de lärde fortfarande om) och det är Good Thoughts. Det har stått i topp på min önskelista och jag har äääääntligen fått hem det *hjular av glädje* Det är väl typ jättegammalt men jag tycker om word art och positiva tankar. Har gjort en tag med detta motiv när jag var i Karlstad och fick låna snälla Téres stämpel. Men den tagen gav jag bort till en bättre behövande, men nu kan jag ju göra huuuuur många som helst istället :)

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

One thought on “Good Thoughts

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s