Regnb ågskort

IMG_5123
Här är ett glatt födelsedagskort som ska få åka till jobbet och kanske hamna hos någon glad medarbetare. Eller nåt. Det var en av de där korten som dyker upp i huvudet på natten och som man bara måste sätta ihop så fort man vaknar innan man glömt hur man tänkte. Och även detta kort fick en insida, visst börjar jag bli duktig?
IMG_5124
Jag försöker ignorera att det blev lite snett och att jag som vanligt petade på det innan det var torrt ;)
Nu är det ju fredag och jag hoppas på lika mycket inspiration denna helg som förra. I denna takt hinner jag snart inte blogga i samma takt som jag scrappar :-O

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s