Happy birthday och en ny fin st ämpel

Jag var med och tävlade på Tickled Pinks utmaningssida första gången förra veckan och blev superglad när jag faktiskt gick och knep 5:eplatsen med mitt kort. För jag skojar inte när jag säger att de tjejerna som tävlar där är superduktiga.
Nåväl, jag var såklart tvungen att vara med denna vecka också och nu var det en skiss att tolka. Jag är inte så bra på att tolka skisser och vill alltid göra dem exakt lika. Men denna gång vet jag itne vad som hände, nu ser man plötsligt nästan inte skissen. Jag tippade kortet bland annat. Jaja, får väl se om det är godkänt att tävla med men så här blev det.
IMG_5153
Jag har stämplat med mina doily-stämplar som fotomatta och gjort en blomma med TH blom-die. Jag målade med distresser. Stämpeln är ju bara för fin! Den fick en liten inramning med embossade prickar.
IMG_5159
Sen måste jag ju bara visa min nya stämpel! Jag köpte den på ebay från en säljare i Malaysia och den är så galet snygg och jag slipper nu visa min kassa handstil på alla kort. Kolla bara!
IMG_5158
Jag ville så klart använda den på studs och trodde den var monterad på foam men när jag drog bort skyddspappret så var den jätteklistrig och i vild stämpelpanik monterade jag den på den enda platta yta jag kunde hitta: en gammal bit av en diskett som var över efter mitt steampunkförsök. Ok. Vet inte hur jag tänkte där. Det var inte min bästa idé. Som tur var kunde snälla Marie rycka in, hon kom körande med EZ-mobilen och en lagom bit foam så att jag kunde montera den på ett mer… sansat… sätt ;) I looooooove it!

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

2 thoughts on “Happy birthday och en ny fin st ämpel

  1. My written Swedish is very rusty hence writing in English – your new stamp is great :o) I designed my own a few years back and had it made in London (Blade rubber stamps)…And following a card sketch – well it does allow you to step out side the box and make your interpretation ;o)

    Like

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s