V år första bröllopsdag

Idag har jag och min man varit gifta i ett år. Grattis älskling! Självklart skulle ju fina maken få ett kort också :)
IMG_5163
Jag valde en Tickled Pink-stämpel, jag tyckte hon påminde lite om mig ;) En textstämpel av okänt märke som jag hittade på mässan i Karlstad och den är så fin!
IMG_5165
Jag skar ut en doily ur OA-papper och sen gjorde jag en mitten till den med akvarellpapper som jag färgade in med distresser, stämplade på och lade på ett tjockt lager glossy på. Då löser glossyn upp distresserna lite så att det blir lite luddiga kanter medan det jag stämplade med svart vattenfast dyna fortfarande är klart och tydligt. Rosorna var rosa men jag färgade dem med samma distressdyna så att de skulle matcha, de blev lite knöliga av det men jag tyckte det ser rätt fint ut. Lite som torkade rosor.
Lilith fick en blommig klänning, jag är ingen höjdare på pp men jag ville gärna att hon skulle få en mönstrad klänning och det funkade för en gångs skull. Jag skuggade klänningen lite med Promarkers men det syns inte då bra på bilden. Resten målade jag med distresserna.
Jag tävlar med detta kort i All that scraps wednesday challange, har inte varit med och tävlat där innan men det passade ju bra med deras pp-tema är jag för en gångs skull gjorde ett sånt kort :)
Nu till de BÄSTA nyheterna :D Jag ska äntligen få köpa mina Copics!!! Jag skulle ju egentligen beställa dem direkt jag fick jobb, men tyvärr så uppstod en lång radda oförutsedda utgifter i samband med det. Men då tog jag och lade ut en bunt babygrejor på blocket och igår bestämde sig ett par för att köpa vår dubbelvagn, och tillsammans med det andra jag sålt plus alla kort jag sålt på jobbet så har jag nu inte bara råd med ett 72-pack Copics utan även en Silhouette :D Ja, jag måste vänta på att de kommer och hämtar vagnen, men snaaaart har jag dem här… My prrrreeeeeciouuusssss…. :P Här vill jag än en gång nämna min underbara make som snällt gick med på att alla intäkter från det jag sålde på blocket skulle få gå till scrapperiet. Dessutom har han snällt stått ut med allt tjat och nojjande om vilket av penn-paketen jag ska köpa och vilken maskin jag vill ha. Är han inte världens bästa make? Sorry tjejer, han är min ;)

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

3 thoughts on “V år första bröllopsdag

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s