Ett korsettkort

IMG_5151
OK, detta var inte ett av mina mästerverk kanske. Men jag satt och fipplade med en bit papper och så vek jag en trappa med det och tänkte att det borde jag göra på ett kort. Så det gjorde jag och så här blev det. Jag gillar korsettstämplarna och det var länge sen jag använde dem.
IMG_5152
Här syns trappstegen lite bättre. Jaja, det blev ett kort. Sen om man vill skicka det till någon är en annan fråga ;) Smått oinspirerad fortfarande. Men det ger väl sig, jag vill åka på semester till samma ställe där inspirationen är. Den verkar ha det bra för den kommer inte hem fast jag tjatar och tjatar ;) Det finns säkert parasoll, hav och paraplydrinkar där den är. Och en bra smaskig pocketbok med vampyrer i. Och en och annan vacker man att vila ögonen på. Jag förstår faktiskt att inspirationen stannar på semester. Även om jag har en vacker man i huset. Men inga paraplydrinkar såklart…

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s