Cirkelkort

Här är dagens kort till CiLi-bloggen. Det var jättekul att få med alla favoritpappren på samma kort! Tyckte att det blev rätt fint så knaske min Mojo är på väg hem från semestern? Hoppas kan man ju för på söndag ska jag åka och pyssla med DT-gänget och det ska bli så jättekul att jag bara lägtar :) Får se om jag lyckas åstadkomma något, jag brukar ju inte direkt vara den mest produktiva personen på träffar. Det är ju på tok för kul att kolla hur och vad alla andra gör ;)

IMG_5170

Jag gillar såna slarviga sömmar, det är snyggt. Men min inre pedant som tycker att allt ska vara symmetriskt ordnat och i räta led skriker förtvivlat när jag med flit syr åt alla håll… Det är hårt att vara pedant i min kropp kan jag lova… Ni skulle se dammbjörnarna i hörnen här hemma ;)

IMG_5171

En liten grattishälsning från PMS, de har galet söta textstämplar! Jag köpte en bunt när jag just upptäckte dem, de är inte så dyra heller. De är väldigt användbara och många är fyndiga och kul :) Den här fonten är så kul tycker jag :)

IMG_5172

En knapp med rosett fick piffa upp kortet lite. Antar att detta som det mesta jag gör kan tänkas gå under CaS? Ja, jag vet inte vad man ska kalla min stil… Och det kvittar väl egentligen, jag väljer nog ordet färgglad och nöjer mig så ;)

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

2 thoughts on “Cirkelkort

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s