Mini-Bina

En arbetskamrat beställde ett bokmärke av mig. Jag använde favoritstämpeln Lilith men klippte av hästsvansen så att mini-Bina skulle få samma frisyr som riktiga Bina.
IMG_5189
Jag har målat med Copics, det är lite klurigt att få till det, det funkar inte riktigt att använda dem likadant som (jag använder) ProMarkers tycker jag. Sen lyckas jag få pappret att blöda ibland också något som stör mig… Men det blir bättre och bättre iaf, ska träna mer så blir det nog bra. De är i vart fall jättehärliga att måla med, spetsarna är helt perfekta!

Detta får även bli mitt bidrag till Tickled Pink Stamps challange #22, det är anything goes som tema och en sån tur att jag just har gjort bokmärket så att jag kan vara med och tävla denna vecka. Har inte hunnit med de två senaste veckorna så man får passa på :)

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

6 thoughts on “Mini-Bina

  1. Oooh, I've already told you how much I LOVE this tag. Amazing stamping and great colours!!Thank you so much for joining us on Tickled Pink Challenges – good luck. xx

    Like

  2. This is awesome, I love the tag base with the splatters – soo cool. Lilith's haircut and hair colour is brilliant!! Thanks for joining us over at TPS for our 'Anything Goes' Challenge this week. Good luck.xo Lou Mac ~ Guest Designer.

    Like

  3. Fabulous bookmark! Love your colors and how you gave Lilith a haircut! She looks amazing! Wonderful creation!Regan ~ Guest Designer TPSC

    Like

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s