Tag eller kort?

IMG_5203
Mitt DT-inlägg till CiLi-bloggen idag. Bilderna är lite smått mörka för jag fick för mig att jag skulle läsa ut senaste Sookie Stackhouse-boken innan jag bloggade. Det var ju bara så lite kvar. Hmmm… Inte helt smart, jag var klar nånstans efter kl 1 på natten ;) Men det är ju ledig dag idag så jag passade på att streckläsa lite.
IMG_5205
Jag skulle egentligen göra ett bokmärke men det blev ett kort. Tror jag. Jag ska se om jag kan skära ut ett snyggt kuvert med Sillen sen. Jag tog hem en mall som heter coin pocket och den passar även en tag tror jag.
IMG_5207
Jag har lekt lite med embossingfoldrar och stansar/dies. Jag ligger lite efter och har en bunt obloggade saker i datorn. Ska se om jag kan lägga in dem så de poppar upp eftersom nu. Jag såg att fet förra kortet plötsligt dök upp två ggr, jag hade schemalagt det men det dök inte upp så jag schemalade det igen och så stod det i blogger att det inte var publicerat så jag publicerade det och nu såg jag att det dykt upp två ggr (eller dök det upp en tredje gång också?). Så kan det gå…

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

2 thoughts on “Tag eller kort?

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s