Bokm ärke

IMG_5193
Hörnbokmärken är skoj att göra. En mörk bild igen, jag är dålig på att komma ihåg att fota när det är ljust ute. Då vill jag ju scrappa istället ;) Därför syns det inte att texten är stämplad med perfect medium och sen ditmålad med perfect pearls så det skimrar fint. Bandet med rosor har jag fått i mitt försa Cocoa Daisy-kit, det enda jag har använd därifrån än. Det var ju så fiiiiina saker så jag ska klappa lite på dem ett tag till innan jag använder dem ;) Snart kommer ju andra kitet så då kanske jag törs använda det första XD
IMG_5195
Jag pimpade min stämpel på baksidan. Ignorera den fula insidan, jag klistrade ett vanligt vitt papper där för att boksidorna inte skulle fastna i brads och band men det blev inte så fint. Det syns ju inte när man använder bokmärket som tur är!

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

One thought on “Bokm ärke

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s