V älkommen hem

Här är ett till kort jag gjorde på träffen med DT-gänget. Jag lånade massor av roliga Tim Holtz-grejor och gjorde ett litet tegelhus.
IMG_5196
I bakgrunden embossade jag tallar och sandpapprede  dem och färgade in dem lite så de syntes bättre. Huset som är en TH-die fick en liten rosett och gardiner. Ett vitt staket från en TH-die och en blomsterrabatt gjord med Tonic Studios jätteroliga Petal Pairs-stansar. Dessa tror jag att man kan göra massor av roligt med om man får leka med dem lite mer. Jag gjorde bara enklast möjliga, man stansar ut två olika (eller lika om man vill det) blommor och så petar man upp de nedre bladen mellan de övre och så blir det som en majblomma. Sen satte jag stickles i mitten för att piffa upp.
IMG_5199
Lite Glossy accent i fönstren så ser det mer ut som glas. Ett roligt sätt att använda stansar och dies :)

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

4 thoughts on “V älkommen hem

  1. Alltså, du är nog den enda jag känner som kan göra Tim Holtziga grejer som är rena och färgglada, å komma undan med det ;) Smart att köra huset genom embossingfoldern! Å den där blomstansen/arna… Sicka söta! Jag skulle nog testa med lite FlowerSoft i mitten, men stickles funkar ju på allt!Kraaaam!

    Like

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s