Jag g ör grattiskort för brinnande livet

Efter maj när alla plötsligt envisas med att fylla år så har jag helt gjort slut på min grattiskortsgömma. Som om jag hade en till att börja med ;) Har dock insett att jag behöver en så nu har jag påbörjat en.
IMG_5220
Har använt en Tickled Pinkstämpel som jag tycker är så söt. Kortet fick bli enkelt, tycker det blev fint så. Jag har målat med distresser, sytt med symaskinen och så satt lite blingstenar på kanten som jag stansat ut med min favorit tonic studio-stans. Det är lagom stora scallops för ett kort.
IMG_5222
Söta gröna blingstenar. Fick dem i välkomstpåsen i Karlstad och det är typ de enda blingstenar jag äger så det blir lite extra fint med dem tycker jag. Gillar ju grönt dessutom så det var ju extra bra att de var gröna då :)
IMG_5223
Här syns söta Lilith. Min vattenpensel fick frispel och började droppa vatten emellanåt, vet inte vad som flög i den riktigt men det slutade väl trots allt…
Tickled Pink Stamps har en månadstävling där man skulle använda en Lilithstämpel så den tänkte jag vara med i med detta kort. Jag har dessutom beställt några nya stämplar därifrån och jag måste säga att servicen är fantastiskt. Jag tror inte det tog mer än 30 min efter att jag lagt beställningen till att jag fick mail om att beställningen var packad och skulle läggas på lådan morgonen efter (detta var nånstans vid 22-snåret en söndagkväll hos dem om jag inte räknat fel). Galet snabbt! Dessutom är frakten nästan obefintlig så det är roligt att handla stämplar därifrån :)

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s